Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Ekinciler Ortaokulu

Telefon : 03527751308
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://ekinciler38.meb.k12.tr
Adres : EKİNCİLER MAHALLESİ KÜME EVLER BÜNYAN KAYSERİ
VİZYON : Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan, özgüven sahibi, çevre bilincine sahip sosyal kültürel ve sportif faaliyetlere katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizi cumhuriyetin temel niteliklerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda ,özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde ,çağdaş bilgilere ulaşabilen, eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek;sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak;okul çevresine eğitim,öğretim bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
BAŞARILAR : 2011-2012 Öğretim yılında 10 öğrencimiz okulumudan mezun olmuş olup SBS sınıavında tamamı barajı aşarak tercih hakkını kullanmışlardır. 1 öğrenci Bünyan Anadolu Öğretmen Lisesi, 1 öğrenci Bünyan Anadolu Lisesi, 2 öğrenci Bünyan EML, 1 öğrenci incesu ÇPL(yatılı), 2 öğrenci Pınarbaşı EML(yatılı) olark diğerleride Bünyan İlçemizde değişik orta öğretim kurumlarına devam etmektedirler. 1 öğrencimiz Bursluluk sınavını kazanarak burlu olarak okulumuzda okumaktadır.

Öğretmen :7
Öğrenci :21
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :470
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Saatler : Başlama:08.50 Bitiş: 15.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : Kömür yakıtlı kalorifer.
Servis : YOK
Ulaşım : TOPLU TAŞIMA MEVCUT OLMADIĞINDAN ÖĞRETMENLE KENDİ İMKANLARI İLE ULAŞIM SAĞLAMAKTADIR.Öğretmenler yakındaki bir köy okulu ile işbirliği içinde servisle okula ulaşım sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri : Köyümüzde okul, cami, sağlık evi, Kur"an Kursu ve iki adet köy fırını bulunmaktadır. Köyümüzün altyapı ve şebeke suyuda mevcuttur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 60km İlçe Merkezine 32km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 4006 TÜBİTAK KATILIMI
Yazdır :